fbpx

I selskab med gamle amerikanerbiler spiller Sjælen en inderlig livesession

Foto: Mathis Schmidt, Konkylie Studio

I en overfyldt garage med Coca Cola-skilte og amerikanske flag på væggene, indgår Sjælen i en guitardrevet livesession.

Stemningen er som på en tom amerikansk diner – bare i en garage på Lolland Falster, hvor folkehelten Finn ‘Mustang’ samler på amerikanerbiler. Og det er her hvor de danske artister Peter Bruhn (også kendt fra First Flush) og Jens Rubin har valgt at spille en livesession med lytterhittet “Hurtigt Langsomt”. Gutterne fra bandet Sjælen udfolder sig i videoen, med indgående guitarspil og følsom vokal, i det der udmunder i en hjertelig optræden. Der er et afslappet udtryk i optagelserne, og det virker som om Sjælen føler sig helt tilpas i det parallelle univers, som er den pyntede garage. Med blandede klip, hvori der enten performes i en af de gamle biler (som eftersigende er blevet kørt af Johnny Cash i tidernes morgen), eller danses roligt rundt på garagens gulv, er der blevet der skabt en tilbagelænet og lidt humoristisk video i samarbejde med pladeselskabet Konkylie. Gennem autenticiteten i videoen kombineret med lyden af det smukke nummer “Hurtigt Langsomt”, rammer denne livesession en helt særlig nerve i hjertemusklen. Man bør se videoen for dens særprægede stil, den imponerende musikalske performance, og selvfølgelig også for at kunne invitere sig selv med ind i Finns forunderlige garage.
Du kan se videoen her.

Læs også  charly haze stormer frem

“Hurtigt Langsomt” kan høres på din foretrukne streamingplatform:
Spotify
Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com