fbpx

Amalie Brydes nye imponerende single tager ikke højde for genrer eller konventioner

Foto: Bence Borbely

Når eksperimenterende pop møder James Bond-melodier og R&B-beats, får vi lyden af Amalie Brydes nye single. Det er ikke noget man vil gå glip af!
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Danske Amalie Bryde er godt i gang med at skrive sit navn op og ned ad den danske musikscenes høje vægge. Med singlen “Say What It Is”, som udkom i fredags, indarbejder artisten et velafstemt genremix og sørger for at holde lytteren nysgerrig med en perlerække af overraskelser, der gemmer sig i nummeret. Med soulet klang, R&B-vibes, og en overdådig vokalpræstation, tryllebinder Amalie Bryde os. Hun har formået at skabe et nummer som på én gang er selvsikkert målrettet og samtidig behageligt flyvsk. Med andre ord, sker der meget i “Say What It Is”, som påbegyndes med en intro, der har fællestræk med en klassisk James Bond titelmelodi, for derefter at bevæge sig over i poppet R&B, og til sidst eskalere i skønt udfoldede stemmefraseringer. Heldigvis sker alt dette, i et gennemtænkt kunstnerisk samspil, der udmunder i en stærk singleudgivelse.

Læs også  Gør dig klar til R&B-hiphop med Jaya Merichau til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Du kan høre “Say What It Is” på din foretrukne streamingtjeneste:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com