fbpx

LO-FI-trioen Loa & Koan blander det elektroniske med det organiske

Foto: Moa Sjöstrand / Jakob Natorp

Det nyeste bud på den næste store pop-trio hedder Loa & Koan. De laver elektronisk pop, der selvom de bruger velkendte elementer, er både nytænkende og grænsesøgende.

Der fuld gang i alternativ moderne popmusik. Ind fra højre kommer nu den dansk/svenske trio Loa & Koan. Deres debutsingle “J.P and the End of the World” er en elektronisk lo-fi-sang med organiske instrumenter, og den er faktisk lige så god, som den er original. Sangen bliver indledt af et synthesizer-hook, der hurtigt får selskab af strygere, der skaber følelsen af overraskelse, fordi det meget akustiske pludselig står overfor det meget elektroniske. På en måde spejler det sig også i duoens egen opfattelse af sangen, som netop handler om modsætninger. De fortæller:

Læs også  Ny single med skarp lyrik fra 22-årige Phoebe green

– Sangen er en moderne blues om det moderne menneskes besættelse af kampen mellem det gode og det onde. Er det egentligt ikke interessant, hvordan mennesker altid konkluderer, at de selv befinder sig på den gode side?

Om Loa & Koans nye single hjælper til at besvare så stort et spørgsmål, må lytteren selv afgøre. Det kan starte med at lytte til “J.P and the End of the World” lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com