fbpx

Julie Pavon sætter stemningen med lyden af mørk house

Foto: Mira Campau

Aarhusianske Julie Pavons nye single “Jealous” er et melodisk house-track, der med sine dybe og dystre nuancer væver en rød tråd til hendes populære førstesingle “Herd Animals”.

Julie Pavon er stadig et nyt navn på den danske musikscene, men med hendes energiske andensingle “Jealous”, begynder vi at fornemme en slags rammesætning for hendes lyd. Det musikalske univers er inspireret af house og jazz, hendes vokal er dyb og selvsikker og hendes tekster reflekterer oplevede kontraster i ungdomslivet. “Jealous” handler om Julie Pavons personlige erfaringer, idet den fortæller historien om, at føle en dualitet inde i sig selv. Sangen påtaler en følelsesmæssig splittelse af, at gå fra at være i komplet kontrol og i ekstatisk glæde, til at være deprimeret og introvert. Det er en emotionel spontanitet, som Julie Pavon har oplevet at andre var misundelige på – heraf titlen “Jealous”.

Læs også  Produceren Vera er gået sammen med Scarlet Pleasure

I takt med udgivelsen af sangen er der netop blevet frigivet en tilhørende musikvideo. Her er der centraliseret fokus på artisten selv, som danser intenst rundt i et grønligt rum, der ligner et forladt baglokale et sted i Kødbyen. Det er en visuelt flot video, der med sin særlige klipning, skaber en lidt psykedelisk oplevelse. Du kan se musikvideoen lige her.

Hvis du har lyst til at læse mere om Julie Pavon, kan du finde hende på vores liste over 21 danske navne, du skal holde øje med i 2021. Eller du kan tjekke vores mini-interview med hende ud her.

Hør “Jealous” på din foretrukne streamingtjeneste:
Spotify
Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com