fbpx

Timur udgiver ny musikvideo til “Alt Jeg Forventede”

Foto: Timur Allisstone

I formiddags udkom Timurs nye musikvideo “Alt Jeg Forventede”, der er blevet til med fornemme samarbejder.

Danske Timur er i dag ude med en flot, ny musikvideo til sin dansksprogede, elektroniske hiphop-single, “Alt Jeg Forventede”. Singlens omkvæd // alt jeg forventede var, at du blev her // visualiseres i musikvideoen med flotte, cinematiske sekvenser og et fint samspil mellem skuespillerne, Rex Leonard og Cecilie Hvidbak Østergaard. Videoen er fornemt produceret af Ragna Film og instrueret af Peter Salling med Asbjørn Kiel som kameraperson. Der er med andre ord intet uprofessionelt ved Timurs nye musikvideo. Se den her, og hør singlen herunder:
Spotify
Apple Music

Læs også  School of X rammer den perfekte balance i ny video
Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com