fbpx

Norske Tigerstate tager dig med på indie-skovtur

Foto: Bror

I sin nye single “The Swamp” tager Tigerstate os med på en nostalgisk skovtur, der minder lytteren om, hvor nemt det var at danne venskaber i barndommen. Sangen fortæller historien om to venner der først på en tur i den mørke farlige skov, fandt ud af, hvor stærkt deres venskab i virkeligheden er.

Der er virkelig fart på Norge for tiden, og på indie-scenen er Tigerstate et godt bud på et navn, der er værd at holde øje med. Som opfølger til deres debut-single “1997”, har de nu udgivet endnu en single. Den nye single har, ligesom den første, en orignial lyd, der får lytteren til at stoppe op, dreje hovedet og tænke: hvem er det? Svaret er enkelt. Det er norske Tigerstate, og singlen hedder “The Swamp”.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 21

Sangen er opstået ud fra et barndomsminde om en skovtur der på en og samme tid var både, spændende, uhyggelig, hård og lærerig. Og så minder den lytteren om, hvordan det kan styrke et venskab at være sammen om fysiske udfordringer.
Du kan lytte til “The Swamp” på din foretrukne streamingtjeneste her

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com