fbpx

Indietrioen Fusia kickstarter din forårsforelskelse med deres nye single “wallflower”

Foto: Simon Duschek Jepsen

Den danske trio Fusia leverer, med “Wallflower”, et nostalgisk tilbageblik til 70’ernes parcelhuskvarterer og pastelfarvet interiør. Wallflower gør dig glad i låget, og giver dig følelsen af at være forelsket på den bedst tænkelige måde.

Bandets navn Fusia er skabt ud fra ordet ‘fuksia’, der er navnet på en farverig blomst. Blomstens farver er så pang, at de næsten ser syntestiske og falske ud, men alligevel så er blomsten – og dens farve – ligeså organisk som naturen selv. Fusias lydbillede er inspireret ud fra den æstetiske tvetydighed, blomsten signalerer. Lydens farver er malet med synthesizere og lydeffekter, men de tre drenge der holder penslerne, er jordnære og helt reelle.

Skulle man gætte på hvilken farve Fusias seneste single, “Wallflower”, er malet med med, er lyserød et uomgåeligt bud. Sangen lyder som soundtracket til den sidste scene i en kærlighedsfilm, hvor hovedpersonen netop har besluttet sig for at gå ‘all in’ på kærligheden, Og den giver den der følelse af, at alt går i slow motion, når forelskelsen overdøver hver en bekymring og snært af rationalitet.
Hvis du har brug for en positiv start på ugen, er “Wallflower” et god sted at starte. Du kan lytte til den her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com