fbpx

FØL SOM brænder igennem med suveræn single

Foto: PR

føl som vandt i 2020 DRs talentudviklingsprogram ‘Karrierekanonen’. På daværende tidspunkt havde de kun udgivet førstesinglen “Mit Blod”, og fik altså lidt af en ilddåb på den danske musikscene. Nu er de ude med tracket “Brænder ud”.

føl som er en aarhusiansk duo bestående af rapper Emmanuel Matongo og produceren Frederik Reese. Sammen skaber de smooth R&B og hiphop med dansksproget lyrik. Makkerparret har kun spillet sammen siden 2019, men har allerede formået at fastslå deres aktualitet gennem deres stilsikre udgivelser. “Brænder ud” er et ambitiøst track med en velkomponeret elektronisk lydsfære, og et digterisk tekstbillede. Dette fremgår særligt i omkvædet, som består af malende ordsammensætninger, der bliver hængende i bevidstheden:
// Jeg har flammer i min hånd / brændemærker i mit hjerte / aske i mine øjne / hvorfor brænder vi ud sådan her//
Der bliver med dette track lagt op til et spændende 2021 for føl som, der forhåbentlig kommer til at tilvejebringe masser af ny musik i den kommende tid. Vi nyder “Brænder ud” imens vi venter spændt på mere fra de to kanoner.

Læs også  Alva Ravn tager dig med på rå og æstetisk oplevelse

Hør “Brænder ud” på din foretrukne platform til streaming:

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com