fbpx

CHINAHs nye single er som en futuristisk feberdrøm

Foto: PR

Den danske pop-trio CHINAH gav i fredags lyd fra sig med udgivelsen af “What I’ve Become”, som bevæger sig væk fra gruppens sædvanligt mættede lydbillede med tunge synths og fremtrædende beats.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“What I’ve Become” er et anderledes udspil fra CHINAH, der ofte associeres med mørk pop i højt tempo. Med deres nye single bevæger de sig mod en futuristisk, næsten dystopisk lyd, der bygges op om et simplificeret elektronisk arrangement. Gennem brug af metallisk klingende autotune og en genkommende instrumental melodi, videreformidler de en følelse af at falde i søvn og drømme sig langt ud i universet til en fjern fremtid.

Som en spacy feberdrøm, sniger “What I’ve Become” sig ind i lytterens forestillingsevne, og skaber fantasifulde billeder af fjerne planeter. I forbindelse med denne singleudgivelse kan CHINAH annoncere landingsdatoen for deres kommende album Feels Like Forever, som bliver tilgængeligt den 19. marts. Mens vi venter, er det oplagt at lytte til “What I Become” og lade den hive dig langt ud af eventuelle hverdagstanker.

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com