fbpx

Med bløde toner giver norske Paper Dog dig varmen midt i uvisheden

Foto: Guro Sommer

Vi er tidligere blevet imponeret over den norske indiepopgruppe Paper Dog. Den nye single “Where Do We Go?” er endnu et eksempel på, at de er et af de stærkeste kort på den nordiske upcoming-scene.

Vi var ret så begejstrede, da norske Paper Dog lige inden årsskiftet udgav den tre numre lange debut-EP Come Home. Derfor har vi glædet os meget til der skulle komme nyt fra den Oslo-basserede gruppe. Ventetiden var heldigvis til at overkomme, for allerede i dag er de tilbage med singlen “Where Do We Go?”.


“Where Do We Go?” handler om de situationer i livet, hvor man er bange for hvad fremtiden bringer. Og, som titlen antyder, kredser den om den bekymring der kan ligge i spørgsmålet “hvor skal vi hen?”. Lydbilledet er malet af bløde synthesizere, smeltende guitarer og vokaler propfyldt med ekko og rumklang. Og lydene trækker tråde til forbillederne The XX og London Grammar. Derfor er Paper Dog også at finde på vores liste over nordiske navne man bør holde øje med i løbet af året.

Læs også  MUSIKVIDEO: Se BBYBITES vaske bil med mascara løbende ned af kinderne


I en tid hvor vi de fleste af os kan nikke genkendende til følelsen af uvished og bekymring, falder “Where Do We Go?” et lunt sted. Du kan varme dig med den her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com