fbpx

Iceage annoncerer nyt album med tilbagelænet single

Foto: Fryd Frydendahl

De danske postpunkere iceage følger op på seneste udgivelse med den nye single “Vendetta”, og annoncerer samtidig det kommende album Seek Shelter. Og i en tid hvor alt føles fremmed og anerledes, er det rart at alt er som det plejer hos Iceage.

Der er altid jubel hos danske postpunk-elskere når Iceage rører på sig, og kommer med nye udgivelser. Og i disse dage er der særlig grund for begejstring, hvis du er vild med det danske femmandsband – for de har netop annonceret, at deres nye album Seek Shelter udkommer den 7. maj. Sammen med annonceringen kommer desuden singlen “Vendetta”, og den minder os om at alt – på bunden – er som det altid har været.

Læs også  Nyd hvert sekund med Mina Okabe

“Vendetta” starter ud med et elektronisk percussion-beat, som under hele sangen udgør en tilbagelænet atmosfære. Og ved første tone, i det guitarriff der følger gennem hele sangen, starter den jamrende, klagende fornemmelse som Iceage er bedst til.
Til at følge den tilbagelænede stil til dørs, har drengene fra Iceage i musikvideoen fået selskab af den folkekære skuespiller Zlatko Burić, kendt fra pusherfilmene fra starten af 00’erne. Med sit karakteriske udtryk bringer han mystik og gangster-stemning ind i den flotte musikvideo, der cirkler omkring begrebet ‘hævn’. Du kan se musikvideoen, nyde Zlatko Burićs badass-attitude og fordybe dig i Iceages musikalske univers her
Eller lægge ud med med at lytte til “Vendetta” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com