fbpx

Rebecca Lou: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Gabriela Gärtner

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.

Den danske sangerinde Rebecca Lou har både EP, album og hitsingler i poppet punk-rock bag sig. For at vide hvilken musik, der spiller på den spirende artists højtalere og inspirerer hendes musikhjerte, har vi udspurgt hende hvilke tre numre, hun hører på repeat for tiden, og hendes sjove og ærlige svar er at læse herunder.

Teezo Touchdown – “Social Cues”

– Jeg fandt denne sang på “Misfits 2.0”-playlisten på Spotify, som altid har spændende tracks, der er kæmpe emo. Sangen handler om at have social angst og være akavet blandt andre mennesker. Noget jeg især har kunne relatere til det sidste år, der har været meget isolerende, og den her sang får mig til at føle mig mere okay i mig selv. Sangen har et pisse fedt drive, og jeg elsker viben – den gør mig i godt humør… Han gentager igen og igen lyrikken: “You’re not alone”…. Det tror jeg mange har brug for at høre lige nu.

Gus Dapperton – “Medicine”

– Jeg er lowkey besat af Gus Dapperton for tiden og prøver at opsnuse alt, han har haft fingrene i. Jeg så hans live performance af “Post Houmerous” på Jimmy Fallon og faldt totalt for hans simple udtryk og ro, samtidig med hans vokal bliver vild og råbende. Er draget af hans sjove nasale stemme, når han synger. “Medicine” fra hans plade “Orca” er en lille perle, der bare er så pisse smuk og storladen. Gus for life <3


Kitten – “Daddy Don’t Take My Phone”

– Kitten er et band jeg opdagede gennem Netflix-dokumentaren om Nasty Cherry, som Chloe Chadiez fra Kitten også spiller i, og jeg har fulgt hende lige siden. Den her sang er sej, fordi den starter som et teenage 90’er cheese track men bliver techno-punk i omkvædet, og Chloe har tydeligvis rigtig meget humor og selvironi, og det elsker jeg. Hun kalder sig selv “The Tony Hawk of Rock n Roll” og er bestemt værd at følge på Instagram. Kitten har også lavet rigtig meget sej rock, og deres sang “G#” får mit støjrock-hjerte til at bløde every time.

Læs også  Rebecca Lou sparker dig bagi med sin nye single
Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com