fbpx

MF Tomlinsons nye single er et otte minutter langt syretrip

Foto: Emily Underhill 

Forud for debutalbummet er MF Tomlinson klar med singlen “Them Apples”. Og med skiftende udtryk viser den australske singer/songwriter, at hans talent tydeligvis ikke har begrænsinger.

MF Tomlisons anden single, fra det kommende album Strange Time, er netop udkommet. Og igen viser han, at hans hjerne åbnebart er fuldstændig uudtømmelig for idéer. Den nye single hedder “Them Apples”, og det er en fortælling om moderne paranoia og angst. Sangen starter ud med et par akustiske guitarer, og lyder i begyndelsen som en klassisk indiesang. Efter et par minutter begynder den dygtige sangskriver at lege med taktarter og tonearter, og pludselig er det som, at den sang, man netop har lært at kende, har taget en overdosis af syre.

Læs også  Alive Festival aflyser - men der er dog også godt nyt iblandt

Selvom musikken er mærkelig (og videoen endnu mærkeligere), så er der ingen tvivl om, at MF Tomlinson har styr på, hvad han laver. Musikaliteten og idérigdommen stråler ud af sangen, og det udmunder sig i et næsten otte minutter langt moderne kunstværk.

Til sangen følger desuden en musikvideo, der byder på fængelsceller, pastaretter og masser af æbler. Den kan du ser her
Du kan også lytte til “Them Apples” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com