fbpx

FORPREMIERE: JEONA tager kontrollen tilbage med fantasifuld EP-video

Foto: Daniel Nissen Lauritsen

JEONA tager styringen tilbage! Efter flere år med et stort pladeselskab bag sig, har Jonas H. Søgaard selv taget styringen over sin musikalske fremtid og skabt projektet JEONA. Første skridt er den selvbetitlede EP, hvor han, igennem seks sange, giver et personligt bud på, hvordan popmusik skal lyde i 2021. I dag har vi forpremiere på EP-videoen, der på fantasifuld vis tager seeren igennem alle seks sange og fortællinger.

I efteråret 2018 tog Jonas H. Søgaard en stor beslutning, og i morgen kulminerer den på alverdens streamingtjenester. Beslutningen gik ud på at bryde den ‘sikre’ vej med et pladeselskab i ryggen, tage styrepinden i egen hånd, og tage kontrollen tilbage. Resultatet skulle vise sig at blive til projektet JEONA, og i morgen lander debutudgivelsen, den selvbetitlede EP, JEONA.


I arbejdsprocessen med EP’en har JEONA forsøgt at finde ind til kernen – både personligt og musikalsk. Med de seks sange har han fundet tilbage til sit ærlige og autentiske selv, og han håber at det kommer til udtryk i det lydbillede han skaber, men også i det visuelle udtryk, der følger med musikvideoerne.
Det visuelle er netop, hvad vi har premiere på i dag. Vi kan nemlig løfte sløret for en musikvideo, der er en komprimeret udgave af den samlede EP. På lidt over tre minutter bliver seeren præsenteret for alle seks sange, og på den måde fremstår videoen som en rejse igennem sindsstemninger og lydbilleder.

Læs også  Ida Laurbergs nye single er en hyldest til hendes far


Selvom man i den korte video kun får lov til at høre en lille bid af hver sang, er video og musik sat sammen på en måde, så det næsten fremstår som ét samlet udtryk. JEONA viser i hvert fald, at han mestrer flere grene inden for popgenren.
I morgen, fredag den 19. februar, lander JEONA på alle streamingtjenester. Men allerede nu kan du få en smagsprøve på den med den fantasifulde EP-video.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com