fbpx

THe LYONZ er klar med ny, spændende EP

Foto: Presse

Med en EP som både rummer dybe tekster, uptempo beats, jazzede vibes og fængende melodier står THe LYONZ klar til at indtage den internationale scene med storm.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Det kreative makkerpar THe LYONZ har netop udgivet en ny, spændende EP, som indeholder numrene “Right of Asylum” og “Where I be”. EP’en indeholder både atmosfærisk dynamik, syntetiske musiklag, skiftende trommemønstre og en god blanding af behandlede instrumenter og melankolsk lyrik.
Det første nummer “Right of Asylum” handler om at kæmpe for sin frihed og nedbryde de traditioner og systemer, der er indført for at holde folk nede. Nummeret giver en chill-out følelse og indeholder samtidig tankevækkende raplyrik. EP’ens andet nummer “Where I Be” er bygget anderledes op med et mere uptempo beat, synths og hurtig tekstlevering. Duoen udtaler at nummeret er et billede af et sted, hvor comfort møder crazy, og et sted hvor der findes ro midt i en storm. Gruppen har udforsket blandingen mellem jazz og hiphop, hvilket er lykkedes utrolig godt.
Med udgivelsen af EP’en venter en lys fremtid i musikverdenen for THe LYONZ, som allerede har etableret sig som noget helt unikt på den canadiske, alternative scene. De har et stjerneklart ønske om at smelte resten af verden med deres tilfredsstillende og ukonventionelle musik.

Tag et lyt til EP’en her.
[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com