fbpx

Den britiske singer/songwriter elkyn hjælper dig med at sige “pyt”

Foto: Mikey Donnelly

Med sin nye single “Something” følger elkyn op på et flot musikalsk år. “Something” er en erkendelse af, at føle sig modløs og desperat, og med en blød akustisk guitar og flotte korstemmer gør elkyn lytteren til en del af erkendelsen.

Den 23-årige multiinstrumentalist og singer/songwriter Joseph Donelly, der står bag projektet elkyn, startede med at lave musik i weekenderne når han havde fri fra studierne. Og selvom universitetsbyen dengang var fremmed for Donelly, så kalder han i dag Leeds for ‘hjem’. Og på en måde spejler “Something” sig faktisk i følelsen af, at befinde sig et fremmed sted, hvor man i fremtiden måske alligevel kan komme til at føle sig hjemme.
Om “Something” fortæller elkyn selv:

Læs også  Vi udfordrer dig til at se Benjamin Havs nye musikvideo uden at grine

“Something” handler om ikke at føle noget mere. Den handler om alle de desperate ting jeg gjorde, bare for at føle et eller andet. Til sidst fandt jeg mig selv fastlåst i den samme destruktive cyklus.

Og han kan altså noget med følelserne og stemningerne ham elkyn. Den hæse, skrøbelige vokal og det fine fingerspil på guitar gør, at man glemmer alle de bekymringer og frustrationer man nu engang har. Man affinder sig ligesom bare med sin situation, og siger “pyt”.
Til sangen følger desuden en smuk droneoptagelse af en barsk natur, der for alvor minder lytteren om, at man nogle gange bare må sige “pyt”.
Du kan se den flotte musikvideo her
Eller lytte til “Something” her:
Spotify
Tidal

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com