fbpx

Kom med Nagoon ud i det sjæleglade snevejr

Foto: Joakim Isaksson Markström

Det svenske indieband Nagoon er netop udkommet med en fortryllende single, der hylder de barnlige sjæle, som fremkommer, når det sner.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det kunne næsten ikke være planlagt bedre, at Nagoon i denne tid skulle udgive deres hymne til sneglæde og voksne barnehjerter. Københavns tilfrosne søer er fyldt med store og små legebørn, forstædernes bakker besatte med kælke-entusiaster og de mere landlige egne er belagt med tunge lag glitrende sne. Der er noget uforklarligt magisk ved det smukke vejrfænomen, som bringer glæde og barnagtighed frem i os. Med drømmende guitar og flyvende vokal formidler Nagoon nogle af de barndomsfølelser, som genkaldes, når det sner. Forsanger Isak Sidestam fortæller om inspirationen til nummeret at:

Læs også  Mørkeblødt giver os en sidste smagsprøve inden sin store udgivelse

– “You Are Snow” handler om mig, der prøver at skabe forbindelse til en ven fra min barndom, og udforske den fine grænse mellem tro og naivitet. Hvis du stadig tror – på gud, kærlighed, drømme, dit lokale hoyckey-hold eller noget andet – så gør jeg måske også.

Det er skønt at gå på opdagelse i Nagoons lydunivers, som opfordringsværdigt kan danne soundtrack til en gåtur i det hvide vinterlandskab.
“You Are Snow” er Nagoons anden singleudgivelse fra deres kommende EP After Us, The Flood.
Du kan høre det nye nummer her:

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com