fbpx

Med søde spøgelser minder Porter Robinson dig om, at du aldrig er alene

Foto: Dan Reagan

I sin nye, flotte musikvideo til singlen “Look at the Sky” hylder amerikanske Porter Robinson alle de mennesker, der bidrager med positive ting til din hverdag.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

For et par uger siden udgav Porter Robinson sin seneste single “Look at the Sky”, og nu er en flot tilhørende musikvideo også landet. Videoen følger op på sangens tema om, at man aldrig er alene. Lige meget hvad du laver, og hvor du befinder dig, er du omgivet af de spor, andre mennesker har sat. I videoen er det symboliseret ved hvide spøgelses-agtige væsener, der ved første udkast virker lidt uhyggelige. Som videoen udvikler sig viser det sig dog hurtigt, at spøgelserne hjælper Robinson med alt fra at holde hans mikrofon, til at spille med i hans band. Og efterhånden bliver spøgelserne meget mere nuttede end uhyggelige.
Sangen udspringer af en periode i Robinsons liv, hvor han var usikker på sig selv og sit værd. Han fortæller:

Læs også  Hvordan lyder Mac Miller i hænderne på et norsk instrumentalband?

Jeg skrev sangen på et følelsesmæssigt lavpunkt, hvor jeg ikke længere troede på, at jeg kunne lave musik, og jeg var usikker på, om min eksistens overhovedet ville have nogen betydning, hvis jeg ikke kunne lave musik.

Videoen er smuk påmindelse om, at selv de mindste opgaver kræver kompetente kræfter at løse. Og så minder den os om, at man aldrig er alene. Du kan stifte bekendtskab med de søde spøgelser i videoen her.

Du kan også lytte til “Look at the Sky”:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com