fbpx

Vildskab og eufori med Farveblind og Ravi Kumas nye single “Horse”

Foto: PR

I dag har Farveblind udsendt singlen “Horse” i fornemt selskab med Ravi Kuma.

Farveblind har slået sig sammen med Ravi Kuma på deres nyeste single, “Horse”. De to danske artister er et fantastisk match og samarbejdet har affødt et tre minutter langt vanvid af en tung og voldsom fest-banger, som er spækket med vildskab og eufori. “Horse” fortjener at blive spillet på et solidt anlæg, hvor bassen kan komme til sin fulde ret og volumenen kan komme godt op. Singlen tyder rigtig godt for Farveblinds kommende EP, Mayhem, som udkommer den 5. marts.
Om “Horse” fortæller Farveblind:

– “Horse” er et nummer, som tager favntag med selvdestruktion. At være sin egen værste fjende og skabe sit eget ‘mayhem’, så at sige. På den led passer nummeret godt ind i EP’ens tematik og samlede udtryk. Det er en sang med fuld smæk på. Den er hidsig og tung, og der bliver ikke holdt noget tilbage — hverken tekstmæssigt eller i produktionen. Med benene på jorden og armene i vejret, vil “Horse” helt sikkert lave din tirsdag til en fredag.

Hvis “Horse” kan lave din tirsdag til en fredag, så tænk lige, hvad den kan lave din fredag til! Vi glæder os helt vildt til Mayhem-EP’en og til at feste vildt med “Horse” på anlægget, når man må det igen. Indtil da må vi holde en coronavenlig, auditiv fest med tracket, og det duer nummeret bestemt også til!
Hør singlen lige her:
Spotify
Apple Music

Læs også  Angående Mig giver koncerter i Århus og København
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com