fbpx

Valerie får dig i dansehumør med sin debutsingle

Foto: Karoline Brenden Skaug

Første udspil fra den norske popprinsesse rummer både et fedt, uptempo dansebeat og en dyb, personlig tekst om kærlighed.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Under kunsternavnet Valerie gemmer sig nordmanden Susanne Valerie Thoresen. Hun er en danser, som blev forelsket i lyrik og melodier, hvilket udspiller sig i de sange, hun skriver med dybe, dystre og personlige tekster, som hun sammensmelter med danseværdige melodier. Hun mixer pop med funky riffs, som leder tankerne på en 80’er fest med dans, farverigt tøj og drinks. Samtidig har hun også evnen til bare at spille helt nedbarberede versioner af sin musik kun med brugen af sin guitar og smukke stemme.
Hendes tekster rummer både tanker om kærlighed og forhold, og med debutsinglen “Bullets” beskriver hun manglen på kontrol over sine egne følelser. Hun får inspiration fra flere store, kvindelige artister og hun fremhæver blandt andet Jessie Ware, Sainabo Sai og Emeli Sande som nogle af hendes helt store inspirationskilder.

Hvis du ikke allerede er i fredagsstemning, kan du hurtigt blive det med “Bullets”, som du kan høre her.
[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com