fbpx

Chris Burton satser alt med ny single på dansk

Foto: Petra Kleis

Da danske Chris Burton for tre år siden udgav sin debut-single “Love Letters”, kom der så meget fart på hans karriere, at han selv havde svært ved at følge med. Nu starter han forfra, satser alt og i dag er han ude med sin første udgivelse på dansk.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Der er sket rigtig meget for 18-årige Chris Burton siden han i 2018 udgav sin første single “Love letters”. Han er blevet voksen, han har været underlagt forventningspres fra sine omgivelser – og i dag udgiver han sin første single på dansk. “Hjertet Ved Hvad Det Vil” hedder sangen, og som titlen antyder, er det en kærlighedssang af de helt klassiske. Lidt ligesom at man med kærligheden ofte bliver nødt til at satse alt, er den nye single på det hjemmevante og alligevel fremmede sprog, også et sats for den unge danske sanger. Han fortæller:

Læs også  SPOT Festival løfter sløret for 9 nye navne

– Det nye kapitel er også en chancetagning. For jeg ved ikke om folk bare vil have “love letters Chris Burton”. Men jeg føler, at jeg er et sted i mit liv, hvor jeg er nødt til at tage chancer – og så må jeg tage konsekvenserne af at være mig selv 100%

Her på redaktionen kan vi godt lide den nye Chris Burton, og hans kærlighedssang går rent ind og sætter sig i hjertet. Lyt til den her:

Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]


Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com