fbpx

Huron Johns nye single “Arthur” får dig til at dreje hovedet

Foto: Chase Denton

Den selvlærte indiepop-producer “Huron John” åbner lågerne op for sit andet album med sangen “Arthur”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Vi kender allesammen de der sange, der fanger ens opmærksomhed, fra første sekund de bliver sat på. Dem der kan få dig til at stoppe med at høre efter, i den samtale du har gang i. Dem der får dig til at dreje hovedet og tænke, “hvad i alverden er det der!?” Huron Johns nye single “Arthur” er en af den slags sange.
Sangen starter lige på og hårdt, og allerede fra første sekund bliver man præsenteret for Huron Johns vibrerende guitar og bløde vokal. Krydret med fragmenterede lydeffekter af børn der jubler, bliver der skabt en ironisk distance, der med garanti får dig til at smile. Og det faste, simple beat, forårsager at du, før du ved af det, pludselig sidder og bevæger dit hoved taktfast med et smøret smil på læben.

Læs også  Angående Mig giver koncerter i Århus og København

Læn dig tilbage og nyd énmandspoduktionen fra talentfulde Huron John her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com