fbpx

FORPREMIERE: KAMMA tager dig med ind i sit melankolske altpop univers

Foto: Thit M. Berthou

Med et spændende samarbejde i ryggen står danmarks næste altpop-stjerneskud klar med en video til singlen “Drowning” – vi er glade for at kunne præsentere videoen som forpremiere her hos os.

Kammas debut-EP er på vej, men ventetiden er ikke ovre endnu. Til gengæld kan du forsøde den hårde ventetid, ved at se den fede video Kamma har lavet til sin seneste single “Drowning”.

Da vi tidligere skrev om “Drowning” i forbindelse med udgivelsen, beskrev vi hvordan den pumpende bas og det bløde tæppe af synthesizer-strygere præsenterer et melankolsk lydunivers, der kulminerer i et forløsende omkvæd, der tænder en håbefuld gnist i sine lytteres øre med en opløftende energi.

Samarbejdet med teenageidolet Sune Rose Wagner er kulmineret i en kommende debut-EP hvorfra “Drowning” er første single. “Drowning” handler om at tage sig selv seriøst, og er fortalt ud fra Kammas eget liv. Det må være en stor udfordring at have en syg forældre, og samtidig huske at holde fokus på at holde sit eget liv på rette kurs. Kamma fortæller om sin seneste single:

– Jeg skrev “Drowning” i en tid, hvor jeg stille og roligt var ved at bevæge mig ud af den skygge, der for mig har været min mors sygdom, og den dårlige samvittighed over ikke at passe på hende og være der for hende, hver gang hun havde brug for det (…) i dag forsøger jeg hver dag at give mig selv lov til at leve mit liv uden at skulle forholde mig til hendes historie hele tiden.

Kamma er desuden at finde på vores liste over 21 danske navne du skal holde et vågent øje med i år, derfor er vi helt vilde med både Kamma og “Drowning” – se videoen før alle andre her:

Læs også  Fiddlehead her klar med første, fede singleforløber til kommende album

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com