fbpx

Griff Clawson skildrer kærlighedens melankolske efterrus på sin nye single “2Lovely”

Foto: Alex Hall

Griff Clawson har netop udgivet en fin musikvideo til sin nyeste single, “2Lovely”.

I sidste uge udgav den amerikanske sanger/sangskriver og producer, Griff Clawson sit andet singleudspil som soloartist, “2Lovely”. Nummeret har en simpel og smuk lyd, som lægger det perfekte soundtrack til den følelse, Clawson beskriver i teksten – følelsen af at have ladet sig drive op over skyerne af forelskelse og pludselig opdage, hvor langt der er ned til jorden igen. Om teksten fortæller Clawson selv:

– Sangen handler om det øjeblik, du indser, at noget er for godt til at være sandt men nyder det, mens det varer. Da jeg skrev sangen, tænkte jeg på et tidspunkt i et nyligt forhold, hvor tanken slog mig: “wow, hvor godt dette end er lige nu, ved jeg, at det ikke vil vare for evigt”

Til singlen har Clawson netop udgivet en musikvideo, som symboliserer det visuelle aspekt af følelsen. Vi kommer med ind i et hjem, hvor Clawson og en kær skiftevis giver sig hen til deres forelskelse i hinanden og river sig ud af den igen. Videoen er visuelt køn, og de to medvirkendes kærlighed stråler så kraftigt, at det er svært at vide, om Clawson har hyret en professionel danser til rollen eller taget sin rigtige forelskelse med til optageserne. Videoen kan du se her, og singlen kan du høre herunder:
Spotify
Apple Music

Læs også  Roskilde Festival præsenterer Summer Days
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com