fbpx

Varnrable og ISMA har i samarbejde udgivet en ny elektro-single

Foto: Veronica Vidø

I fredags udgav Varnrable og ISMA en ny single, og de to kunstnere har desuden en EP på vej.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Den København-baserede elektro-artist, Varnrable har i samarbejde med franske DJ og producer, ISMA lavet singlen “Sticky with No Glue”, som udkom i fredags den 5. februar. Singlen er sfærisk og fuld af spændende, elektroniske lyde, der holder lytteren tryllebundet fra start til slut. Varnrables elegante vokal og eksperimenterende tilgang til musik klæder ISMAs musik mægtigt. De to kunstneres samarbejde på “Sticky with No Glue” tyder godt for deres kommende, fælles EP, Please Throw a Stone Through my Window, som udkommer den 19. marts i år. Det glæder vi os til!
Mens vi venter på EP’en, kan du her høre den fine og elegante forløber, “Sticky with No Glue”:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com