fbpx

Som kaptajn sætter Vingard sejl for et 2021 med stærke kvinder

Foto: Thomas Holmstrøm

Vingards nye single er en hyldest til de stærke kvinder, der går forrest og hjælper os andre med at træffe rigtige beslutninger.

“Let Them Come” er Vingards første single i år, og med den sætter hun sejlene på det skib, der skal fragte os allesammen sikkert gennem 2021. “Let Them Come” er en popsang, der er nem at gå til og der skub på fra første sekund, hvor Vingards varme vokal sejlturen sammen med en stramt beat. Og med Vingard som kaptajn, består besætningen af stærke kvinder. Da vi når til første omkvæd, kommer der vind i sejlene, og resten af besætning stemmer i som kor, og det skaber følelsen af fællesskab og gåpåmod.

Læs også  ur Monarch er ude med sin crazy debutsingle!

Kvinden bag Vingard, Tine Vingard, forklarer selv, at livet er fuld af valg, man kan træffe og på den måde selv bestemme, hvordan ens liv skal se ud. Sangen er en hyldest til de stærke kvinder, der går forrest og inspirerer resten af befolkningen til at træffe de rigtige valg.

“Let The Come” er det første skib, som Vingard har sat til søs i år, men det forlyder, at der er mange flere på vej. Vi glæder os til at følge med inde fra land.
Lyt på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com