fbpx

Solå er et friskt pust fra det kolde nord

Foto: Solå

Med blide synthflader, subtile strygere og selvsikker vokal, luller Solå os med ind i sit bløde popunivers.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den norske talentspire Solå er ude med sin nye single “Last Lines”. Bag kunstnernavnet Solå er 25-årige Sol Sunnanå Eriksen, som skaber inderlig alt-pop. “Last Lines” er hendes fjerde singleudgivelse, og den kommer til at kunne findes på Solås kommende EP Feel What I Feel. Det er et synthpoppet nummer, der handler om utilstrækkelig kærlighed og break-ups. Om sangens omdrejningspunkt fortæller Solå at:

– “Last Lines” er erkendelsen af at kærlighed ikke er nok, når grundlaget for forholdet er stoppet med at fungere. Det kan nogle gange føles som om, I står på forskellige øer uden at være i stand til at bygge broer til at løse de problemer, I har. “Last Lines” er det sidste farvel til en, jeg holder af.

Selvom “Last Lines” er skrevet ud fra en trist erfaring af ituslået kærlighed, skaber det elektroniske musikunivers en følelse af at blive opløftet. Med energiske beats og ulmende intensitet, har scandipop-nummeret evne til at formidle håbefuldhed. Det er et ambient track med en fængende melodi, og som med akkompagnement af Solås sprøde vokal, opnår en bemærkelsesværdig afrunding. Så er du til stemningsfuld alt-pop, bør du give “Last Lines” et lyt.

Læs også  En dråbe Waits, en dråbe Cohen, og masser af Eucrow = din nyeste obsession

Du kan høre sangen her:

Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com