fbpx

Hypede MD er klar med nyt udspil

Foto: Victor Nyland Poulsen

Der bliver snakket i gaderne om Aarhusianske MD’s veludformede rap – vi tager snakken en tur indenfor.

MD er en upcoming hiphop-sensation, som netop er udkommet med sin anden single “Fart På”. Det er et lækkert elektronisk track, med velskrevet lyrik og et fængende omkvæd. I broen op til omkvædet får vi en nynne-melodi, der fungerer som en slags hyldest til T-Pains “Apple Bottom Jeans”, som i sin velkendte intro gør brug af insisterende, nynnende vokaler til at åbne nummeret. Udover dette finurlige twist, får vi serveret helt vandtæt rap med et baggrundstæppe af energiske beats. Og det er ikke første gang MD imponerer med sin skudsikre stil. Med førstesinglen “Khabib” som udkom i 2020, modtog MD masser af hype, samt omtale fra blandt andre Gili og Branco. MD er en vigtig ny artist inden for dansk urban, og han er klart værd at holde øje med.

Læs også  Carmie starter stærkt ud med udgivelsen af voluminøs EP

Du kan høre “Fart På” her:

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com