fbpx

When Saints Go Machine bevæger sig mod nye højder på “Never Seen Before”

Foto: Daniel Hjort

Gå på opdagelse med When Saints Go Machine, når de udforsker nye musikalske landskaber på singlen “Never Seen Before”

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

I dag er der udkommet endnu en teaser til When Saints Go Machines kommende album Emotional, som lander i marts og dermed bliver deres femte studiealbum. Som mange måske allerede har luret ved udgivelserne af singlerne “Emotional” og “Seized The Light”, går trioen nye veje med det kommende album. Udtrykket på de seneste udgivelser er mere tilgængelige og umiddelbare, end de sange vi kender fra nogle af deres forrige album, som er mere eksperimenterende og snørklede. Dette kommer sig blandt andet af, at de nye sange er skrevet til DR3’s hitserie Lover, som havde premiere 1. juledag. Og ud af dette samarbejde får vi den sårbare single “Never Seen Before”. Det er et poppet elektronisk nummer, hvorpå forsanger Nikolaj Vonsilds vokal, står helt forrest i lydbilledet. Og netop denne ikoniske vokal, som ofte er indhyllet i legende autotune, får lov til at fremtræde mere råt og upoleret i versene. Når omkvædet rammer, får vi dog genkendelsesglæden med Vonsilds særegne lyse toner, der i sig selv kommer til at fungere som et særskilt instrument. “Never Seen Before” er opbygget af tunge beats, behagelige synthflader, og nærværende stemmeføring. Det er et stærkt udspil fra When Saints Go Machine, og det er spændende at opleve dem i nye omgivelser.
Du kan høre “Never Seen Before” på din foretrukne platform:

Læs også  KESI & Artigeardit har lavet sommerens potentielt bedste dansenummer

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com