fbpx

ZOHARA mixer genrer og kulturer, og resultatet er unikt

Foto: Neta Tia Elias

Med sin nye single “Sing A Song” fusionerer ZOHARA forskellige genrer, og giver et friskt pust til den gængse forståelse af popmusik.

ZOHARAs nye single “Sing A Song” er et futuristisk genremix, som skaber en helt særlig lyd for artisten. Sangen er et eksperimenterende popnummer, som er fyldt med overraskelser. ZOHARA bringer inspiration fra sine Marokkanske rødder med ind i musikken, når hun sampler arabisk musik ind mellem lyde af synthesizers og tunge elektroniske beats. Hendes vokal, som er selvsikker og alsidig, udforsker forskellige sangdiscipliner igennem tracket – og rammer plet hver gang.
“Sing A Song” er skabt i samarbejde med producer David Wrench, som blandt andet har mixet Arlo Parks‘ netop udkomne debutalbum Collapsed In Sunbeams. ZOAHARA og Wrench udgør et interessant makkerpar, som vi glæder os til at følge i den kommende tid.

Læs også  Norske Ruben er ude med ambitiøs og dramatisk EP

“Sing A Song” handler om at være i stand til at være nøglen til sin egen lykke i livet. Om tematikken fortæller ZOHARA at:

I de seneste par år har jeg gennemgået en lang, emotionel proces, fordi jeg led af depression. Men jeg kom ud på den anden side som en meget gladere person. Jeg har forsøgt at skabe et stykke musik, der reflekterer denne emotionelle udvikling.

“Sing A Song” er et psykedelisk og kompliceret track, som udfordrer de færdiglavede opskrifter på popmusik, som man så ofte støder på. ZOHARA formår at bryde grænserne for, hvad vi kan forvente at høre i en ørehængende sang.

Læs også  Helena Gaos nye single henter inspiration fra uventet kant

Du kan høre sangen her:

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com