fbpx

Vi erklærer NNÚRA for medlem af banden

Foto: Thannusan Sivabaskaran

NNÚRA er et nyt skud på stammen af cool, kvindelige rappere fra Danmark. På sin nyeste single spytter hun rim som en lama, og dropper beats som Barack Obama dropper mics.

Dansk rap er godt på vej til, at blive domineret af seje kvinder. NNÚRA har inviteret sig selv med i klubben, og vi accepterer glædeligt! Med tunge beats, minimalistisk produktion og tight rap, fastslår unge NNÚRA, at hun fortjener en plads i solen. Hendes nye single “Just Look At Me” er nummer tre i rækken af imponerende tracks, hun har udgivet inden for det sidste års tid. Fællesnævneren for de tre singler er, at de er inspirerede af NNÚRAs kaotiske ungdom, og evne til at overkomme svære tider. På “Just Look At Me” rapper hun om at stå ved sig selv og om, at hun ikke lader sig definere af de ting, hun har gennemgået i fortiden. NNÚRA brager ind på den danske hiphopscene med power i både sjæl, lyrik og rap. Og selvom hun stadig er ny på scenen, skulle man tro, at hun har været i gamet i årevis, sådan som hendes rim og udtale stråler af kraft og erfaring. Gennem råstyrke og selvsikkerhed sparker NNÚRA døren ind til sin fremtid, og den ser lys ud herfra hvor vi står.

Læs også  Tag med The Orange Girl på tur i frugtplantagen - der venter gode overraskelser

Du kan høre “Just Look At Me” her:

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com