fbpx

DAYA har brug for en “Bad Girl”

Foto: Clyde Munroe

Popikonet DAYA rører på sig igen, og er tilbage med ny single. sangen hedder “Bad Girl” og er en personlig fortælling om forhold og seksualitet.

DAYA er allerede en etableret del af den internationale musikbranche, og har været dominerende på hitlisterne mere eller mindre siden hun kom frem i 2016. Særligt hendes medvirken på The Chainsmokers megahit “Don’t Let Me Down”, der i skrivende stund har 1.3 milliarder afspilninger på Spotify, har gjort DAYA til et navn, som de fleste kender og har et forhold til. Fra DAYA som soloartist er det dog ikke så tit, at vi bliver beriget med ny musik, og siden debutalbummet Sit Still, Look Pretty har der faktisk været stille på solofronten hos den dygtige sangerinde. Heldigvis begyndte hun i 2020 at røre på sig, og udgav singlen “First Time”. Og nu er hun altså igen på banen med singlen “Bad Girl”. Om sangen udtaler hun selv:

Læs også  Kom på festival og fejr Fribytterdrømme

“Bad Girl” er en sang jeg skrev omkring min egen konfrontation med min seksualitet og identitet som biseksuel kvinde. Når jeg graver i mine tidligere forhold, står det klart, at der at der har været end endeløs jagt efter den passion, adrenalin, promiskuitet og næsten film-agtige galmour der følger med, når man har et one night stand eller et løst forhold med en “bad guy”.

Det lyder altså som om, at DAYA er slut med jagte ‘bad guys’, men til gengæld tyder sangens omkvæd som lyder // Bad girl, need a bad girl, need a bad girl, ’cause the bad boys just don’t get it // på at hun har mere held ved jagte ‘bad girls’.
Til sangen følger desuden en flot musikvideo som du kan se her:
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com