fbpx

Danske USSEL hører “Freestyler” og lever livet

Foto: Kristine Sokolowski

Der er fart over feltet, når USSEL danser med livet i singlen “Når Det Nok”, som udkommer i dag.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Danske USSEL skaber grænsesøgende hiphop, som af flere omgange har fanget vores opmærksomhed. Med sin finurlige lyrik, veldrejede tracks og uimodståelige charme, har han for nylig indtaget en velfortjent plads på vores playliste BoTs to Watch 2021, som udnævner en række artister, der er vigtige at holde øje med i det kommende år. Du kan læse mere om playlistens udvalgte navne her.

I dag bringer USSEL os et splinternyt og skarpt nummer, der både rummer drum’n’bass-beats, en hyldest til Bomfunk MC’s “Freestyler”, og et kapløb med liv og død. “Når Det Nok” er et energisk track, som ringer weekenden tidligt ind, og skaber lyst til at bryde ud i breakdance. Sangens dansksprogede lyrik handler om, at huske at være nærværende, og leve uden for sin telefons og sociale mediers sfærer. Det er en kritik af vores digitaliserede, zombificerede hverdag, og samtidig en subtil hyldest til 00’ernes mere analoge karisma. Fejringen af de forgange årtier fremgår efter andet omkvæd, hvor USSEL rapper, at han stadig hører “Freestyler” mens vi hører lyden af det velkendte sample fra det ikoniske hit. Med målrettethed, sarkasme, og højt tempo, har USSEL skabt et komplekst og oplagt nummer.

Læs også  Ny single med Reveal Party og Brimheim

Du kan høre “Når Det Nok” via din foretrukne streamingplatform:

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com