fbpx

Stærk pop-single fra talentfulde Daniel Firth

Foto: Rebecca Andersen

Daniel Firth, sender endnu en catchy single ud i den danske pop-liga, og han viser potentiale til at gå hele vejen.

I slutningen af sidste år udkom Daniel Firths debut-EP “Loop” og nu er han igen på banen med singlen “Deep End”. Singlen er en opfølger på den poppede energi fra EP-en, men selvom der er masser at genkende, viser Firth en mere dyster og mørk side af hans sangskrivning. Der er ingen tvivl om, at Daniel Firth har skævet til nogen af de helt tunge spillere fra Spotify-hitlisterne, og med “Deep End” stiller hans sig skulder ved skulder med navne som The Weeknd og Ariana Grande. Men selvom danskeren spiller er i samme liga som de kendte internationale kræfter, så kæmper den unge Aalborgenser bravt. Den lyse vokal og den varierede og udfordrende melodi sætter sig på hjernen med det samme, og allerede efter første omkvæd har man lyst til at synge med.

Læs også  School of X udsender stærk førstesingle fra kommende album

Daniel Firth fortæller selv om sangen, at den udspringer af frustration over hans erfaringer med musikbranchen.

Jeg følte hele tiden at pladeselskaber havde brug for at sætte mig i en boks, og det hadede jeg, fordi jeg er inspireret af så meget forskelligt musik. Alligevel begyndte jeg at blive usikker og stille spørgsmålstegn ved mig selv og min drøm. Så det var jeg nødt til at skrive en sang om.

Den frustration Daniel Firth synger om, kan man sagtens høre i hans stemme, og det bidrager med en inderlighed, der er svært at komme udenom. Om det er det, der gør den så stærkt og genkendelig, er ikke til at sige. Men det beviser, at Danmark har fået en ny, seriøs pop-spiller, og “Deep End” viser potentiale for, at Daniel Firth kan bevæge sig helt derop, hvor det begynder at være rigtig spændende. Vi glæder os til at se med fra tilskuerrækkerne og følge Daniel Firth fremover.

Læs også  Dygtige ZOLA udgiver danceable single med dyb lyrik

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com