fbpx

Diplomatic Immunity skaber ukompliceret rock, du kan ryste håret til

Foto: Kristian Rosengaard Nielsen

Det solide rockband Diplomatic Immunity er ude med første ud af tre kommende singler – og der er fuld smæk på!
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Take Me Away” er titlen på danske Diplomatic Immunitys nye single. Det er et velsmurt rock’n’roll nummer, som balancerer den perfekte mængde larm, energi og melodi. Diplomatic Immunity giver den med andre ord fuld gas på dette nummer. Med ihærdige trommer, enerverende bas og hvinende guitar fastslår gruppen, at de behersker lyden af hårdtslående rock. Forsanger Jeppe Ulrichsens vokal, der er rå og sprød, fuldender det støjrockende lydbillede, som lægger an til en omgang headbanging hjemme i stuerne. Bandet, som er dannet af tre barndomsvenner, finder inspiration i legenderne fra Nirvana, som havde en helt særlig måde at skabe ørehængende rocksange på. Og det er muligt, at Diplomatic Immunity har skævet til Nirvanas storhed da de skrev “Take Me Away”. Sangen handler nemlig om at gå efter sine drømme, knokle for det man ønsker, og ikke lade noget stå i vejen for rejsen dertil. På bandets vej mod stjernerne, befinder sig en række af spændende liveshows, som skal spilles i 2021. Diplomatic Immunity skal spille en co-headliner tour, med intet mindre end 28 koncerter, på De Britiske Øer. Heldigvis melder bandet også om udsigt til, at vi får lov til at opleve dem live i Danmark i det kommende år.

Læs også  Elsker du folk'et indie-pop og Of Monsters and Men? Så er Danny Baldurssons debutsingle måske noget for dig!

Hør “Take Me Away” her:

Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com