fbpx

Atmosfærisk pop fra Pixey

Foto: Marieke Macklon

Pixey fra Liverpool har udgivet pophymnen “Electric Dream”, der er et perfekt soundtrack at danse til hjemme i stuen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


“Electric Dream” er en popsang, hvor lydbilledet er defineret af atmosfæriske synthesizere, og et fremtrædende og energisk breakbeat. Det giver dermed masser af plads til, at Pixey kan demonstrere sine vokale talenter i de smukke melodier og harmonier.

“Electric Dream” kommer forud for Pixeys kommende EP Free To live In Colour der udkommer den 24. marts. Pixey har også udgivet en video til sangen, som måske kan give dig inspiration til dine dansetrin derhjemme.

Se videoen på Youtube.
Hør “Electric Dream” på Spotify,

Læs også  PREMIERE: Se Oliver Malones helstøbte dobbelt-video

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com