fbpx

Ung duo leverer jazzet pop, der lyser gråvejret op

Foto: PR

I fredags udkom det silkebløde track “Forget” fra Conor Albert og Alice Auer. Det er et nummer der, som et varmt tæppe, svøber dig ind og holder dig varm på en kold vinterdag.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Musiker og producer Conor Albert har slået sig sammen med sanger- og sangskriver Alice Auer på singlen “Forget”. Det er tredje udspil fra deres kommende EP, som bliver deres første fælles. De to artister har også udfoldet sig hver for sig, før de mødtes og blev venner i 2019. Conor Albert udgav sin debut EP Collage 1 i 2020, som ved udgivelsen blev rost af blandt andre Tom Misch og Howard Lawrence (Disclosure). Alice Auer udkom med singlerne “October” og “Shadow” i 2019. Hendes musik trækker inspiration fra jazzsensationerne Chet Baker og Nat King Cole. Og det er netop gennem artisternes fælles interesse i jazz, at Conor Albert og Alice Auer blev venner og musikalske partnere. På den nye single “Forget” fornemmes den lethed og glæde, der ligger bag kreationen af nummeret. Det er et beat-drevet track, der med jazzet klaver og lyden af Alice Auers rolige vokal, skaber en slumrende følelse. Efter to vers og omkvæd melder en drømmende guitarsolo sig ind, og giver sangen et ekstra skud melankoli. Om sangens udformning fortæller Alice Auer at:

Læs også  PREMIERE: David Lynch møder alt-rocken i The Lost Weekends nye musikvideo

“Forget” er den første sang, Conor og jeg skrev sammen og det er nok min yndlingssang fra EP’en. Jeg ville skrive en sang om at bevæge sig fremad, lade fortiden være fortid, og ikke lade den holde mig tilbage. Så det er det, jeg besluttede at basere teksten på. Jeg elsker den tilbagelænede følelse sangen har, og hvordan det reflekterer lyrikkens indhold.

Den britiske duo har uden tvivl ramt en følsom nerve med dette nummer, som ligger blødt i øregangene. Det bliver spændende at følge deres samarbejde fremover – vi holder i hvert fald øjne og ører åbne.

Lyt til “Forget” på din foretrukne platform:
Spotify
Apple Music
[/ihc-hide-content]

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com