fbpx

Aiida kommer med vigtigt budskab i catchy pop-track

Foto: Hildur Agustsdottir

Aiida beviser med sin nye single “Don’t Wanna Talk About It”, at hun er et godt bud på den næste nordiske popdronning. Desuden har sangen et vigtigt budskab.

Den norske sangerinde Aiida er endelig tilbage med ny musik. Indtil videre har den talentfulde sangerinde kun udgivet en enkelt sang, “More Than A Minute”, der til gengæld er kommet i to versioner – en akustisk og en ikke-. Og særligt i den akustiske version viser hun hvor stærk en sangerinde, hun er. Og med sit nye udspil “Don’t Wanna Talk About It” beviser hun, at hun fortjener en plads i enhver popelskeres hjerte.

Læs også  Nordiske hits // uge 12

Umiddelbart kan titlen måske antyde, at sangen vil udtrykke en introvært holdning til de svære følelser, men det er bestemt ikke en introvært Aiida, der dukker frem på nethinden, når man lytter til “Don’t Wanna Talk About It”. Singlen er fyldt med energi og selvstændighed, og man sidder mere med følelsen af, at det Aiida i virkeligheden vil med sangen er at opfordre folk til at bruge deres tid på at snakke om følelser, som gør dem glade – frem for de følelser, der sidder i klemme.

Selv siger Aiida, at sangen handler om, at man skal huske at give sig selv tid til at processere de svære ting, og at man skal udnytte den professionelle hjælp der er til rådighed, fremfor at dele sine tanker med alle og en hver.

Læs også  Den svenske rapper, sanger og producer Raghd med ny single

“Don’t Wanna Talk About It” har den der catchy lyd, der giver den potentiale til at blive spillet i radioen igen og igen, og den er derfor helt klart et lyt værd. Giv den det lyt den fortjener her:

Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com