fbpx

10 hurtige til… Puma Blue

Foto: Netti Hurley

På fredag udkommer Puma Blues fuldlængde debutalbum ‘In Praise Of Shadows’. Vi har bedt artisten færdiggøre 10 sætninger i forbindelse med udgivelsen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den engelske R&B-sanger/sangskriver, producer og multi-instrumentalist Puma Blue debuterede med EP’en Swum Baby tilbage i 2017 og er på fredag d. 5. februar klar med et fuldlængde debutalbum. Kan du ikke vente så længe med at høre ny musik fra den jazzy artist, kan vi glæde dig med nyheden om, at der i morgen kommer en ny single fra fra hans hånd ved navn “Already Falling”. Er du nysgerrig på artisten og hans kommende album, kan du blive lidt klogere på begge dele lige her.

1. Min musik er…

– Fra sjælen!

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– Mine forældre tog mig til trommeundervisning på min syv års fødselsdag / på grund af min barndomskærlighed til Red Hot Chili Peppers.

3. Jeg finder inspiration i…

– Bøger, film, fantasi-troldmænd, virkelige hekse, Joseph Cambell, min partner, the ‘force’.

4. Det fedeste sted jeg kunne forstille mig at spille mit nye album live er…

– Blandt folk igen.

5. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– At føle det.

6. Sangen jeg har arbejdet mest med på In Praise Of Shadows er…

– “Oil Slick” eller “Is It Because”. 

7. Om In Praise Of Shadows ville folk blive overrasket over at vide…

– Der er en del i det sidste nummer, hvor min ven Luke, som skrev nummeret med mig, og jeg griner, fordi vi var snalrede på det tidspunkt, og det var over det akustiske guitarspor, så der var ingen måde at fjerne det på. Så jeg lod det blive i mixet.

8. En sang på albummet, som fortjener et ekstra lyt, er… Fordi…

– “Olive/Letter To ATL”. Fordi min ven, Bres vokalarrangement er smukt.

9. Historien bag albummets titel er…

– Taget fra en smuk bog af Juni’chirō Tanizaki med samme titel. Det er et andet syn på titlen, en metafor for at finde lys i mørket.

10. Når man lytter til mit album skal man…

– Lukke sine øjne hvis man vil, være i forbindelse med sine følelser hvis man vil og være til stede hvis man vil.

Hør Puma Blues bløde og fine single “Silk Print”, som også vil være at finde på det kommende album.

 

[/ihc-hide-content]

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com