fbpx

SIGNYR: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Mads Christensen

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Aarhusianske SIGNYR laver nordisk indiepop, der åbner op for dit følelsesregister. Musikken er bygget op af støvede synthesizers, forvrængede guitarer og en insisterende bas. Og med Signe Eggerts skarpe vokal i front, skabes et univers, hvor alt det overfladiske er sorteret fra. Indtil videre har SIGNYR beriget os med to singler (“You’ll leave” og “Wait”), og i disse står særligt Signe Eggerts varme vokal og velskabte melodier frem og giver blod på tanden til at høre mere. SIGNYRs debut-EP Too Young To Hold On udkommer på alle streamingtjenester den 12 februar, og vi glæder os til at se, hvad Aarhusgruppen har at byde på.

For at varme op til udgivelsen af deres debut-EP, har vi spurgt forsanger Signe Eggert, hvilke tre sange der i øjeblikket kører i ring på hendes playlister. Du kan læse hendes svar nedenfor:

Elias Lykkeskov –  ”Starting over” 

– Denne sang er fra det smukke og beroligende album ‘Petrichor’, som min gode ven Elias Lykkeskov står bag. Jeg hører altid albummet på repeat om vinteren. Det giver mig en ro og varme her i de kolde vintermåneder. 

Rhye – ”Beautiful”

– Sangen “Beautiful” med Rhye lytter jeg meget til for tiden. Sangen er fra Rhyes nye album ”Home”. Jeg får altid lyst til at tænde en masse stearinlys og letsindigt danse rundt i min lejlighed, når jeg lytter til Mike Miloshs luftige og varme stemme.  

Joni Mitchell –  ”Both Sides Now”

Joni Mitchell skrev det her nummer, da hun var i starten af 20’erne. Hun genindspillede det med et symfoniorkester mere end 30 år senere. Jeg har lyttet meget til begge versioner her i corona-tiden. Det er en sang, jeg ofte lytter til i perioder, hvor jeg føler et behov for at reflektere over tilværelsen og de større spørgsmål i livet.

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com