fbpx

Debutsingle fra dygtig, dansk duo ser dagens lys

Foto: Hashim Musa Jr.

Med titlen “Paradise Awaits” står Who We Be klar med deres debutsingle.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Den danske duo Who We Be består af drengene Carllo Kwessi Yeboah-Vildernsky og Hans Zamroud. Deres musik rummer adskillige facetter og består af et genremix, som både indeholder baile funk, reggaeton, pop, trap og R&B. Deres debutsingle “Paradise Awaits” tager udgangspunkt i baile funk, pop og trap. Med Zamroud bag knapperne som producer, bliver der lagt vægt på et tungt beat med rytme og en svævende atmosfære, hvorved gruppen får skabt deres helt eget musikalske udtryk. Deres inspirationskilde er en bred vifte af artister lige fra James Blake, Ty Dolla Sign til Michael Jackson.
Makkerparret har skabt et særligt bånd til hinanden gennem af musikken. De er både blevet rigtig gode venner og samarbejdspartnere. Samtidig er begge medlemmer af den danske duo vokset op i musikalske familier. De har spillet på forskellige akustiske instrumenter siden barnsben og føler det meget naturligt at optræde og stå på en scene. Derudover deler de et fælles mål om at udgive meget mere musik i løbet af 2021, og vi glæder os allerede til at høre det.

Hør debutsinglen her.
[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com