fbpx

Murky Waters byder på blide beats og et splintret hjerte

Foto: Julia Landis
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Der er crooner-hiphop på paletten, når Murky Waters folder sig ud i sin debutsingle.

Murky Waters er en ny LA-baseret artist, som skaber lyd, der bevæger sig inden for lo-fi hiphop-genren. Hans debutsingle “Alone” er er et behageligt nummer, der har et bagtæppe af blide klavertoner og knipsende trommelyde. Murky Waters eksperimenterer med sin vokal, og begiver sig ud i både rap og sang i et skift mellem dybe, bløde toner og diskant falset. Den døsige vokal som står forrest i versene, er særligt veleksekveret.
“Alone” handler om kampen ved at genfinde uafhængighed efter et traumatisk forhold. Om singlen siger Murky Waters selv:

Den indfanger følelsen af at længes så meget efter nogen, at du driver dig selv til vanvid. Derefter mister du personen og falder fra hinanden, uden at være i stand til at ryste tanken om dem af dig.

Murky Waters fremkalder med sin lyrik en sensitivitet og nostalgi, som står i fin kontrast til de mere rå rap-sekvenser som inkorporeres i sangen. Når man lytter til “Alone”, inviteres man til at føle smerten ved et knust hjerte, der forsøger at hele, men konstant bliver knust igen af personen der er skyld i den bittersøde hjertepine. Hvis du trænger til at flyde ud og “feel your feels”, kan du passende lytte til “Alone”.

Du finder sangen her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com