fbpx

Murky Waters byder på blide beats og et splintret hjerte

Foto: Julia Landis
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Der er crooner-hiphop på paletten, når Murky Waters folder sig ud i sin debutsingle.

Murky Waters er en ny LA-baseret artist, som skaber lyd, der bevæger sig inden for lo-fi hiphop-genren. Hans debutsingle “Alone” er er et behageligt nummer, der har et bagtæppe af blide klavertoner og knipsende trommelyde. Murky Waters eksperimenterer med sin vokal, og begiver sig ud i både rap og sang i et skift mellem dybe, bløde toner og diskant falset. Den døsige vokal som står forrest i versene, er særligt veleksekveret.
“Alone” handler om kampen ved at genfinde uafhængighed efter et traumatisk forhold. Om singlen siger Murky Waters selv:

Læs også  Spændende nyhed fra Wolf Alice - ny single og album i vente

Den indfanger følelsen af at længes så meget efter nogen, at du driver dig selv til vanvid. Derefter mister du personen og falder fra hinanden, uden at være i stand til at ryste tanken om dem af dig.

Murky Waters fremkalder med sin lyrik en sensitivitet og nostalgi, som står i fin kontrast til de mere rå rap-sekvenser som inkorporeres i sangen. Når man lytter til “Alone”, inviteres man til at føle smerten ved et knust hjerte, der forsøger at hele, men konstant bliver knust igen af personen der er skyld i den bittersøde hjertepine. Hvis du trænger til at flyde ud og “feel your feels”, kan du passende lytte til “Alone”.

Læs også  Phoebe Bridgers udgiver unikke versioner af sine hits

Du finder sangen her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com