fbpx

Kom op i tempo med Vacation Forevers nye single “Ride or Cry”

Foto: Marcus Palmqvist

I fredags udkom svenske Vacation Forevers catchy pop/rocksingle “Ride Or Cry”, som er anden forløber til et kommende album.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den svenske artist og multi-instrumentalist Zacharias Zachrisson solodebuterede under navnet Vacation Forever i 2018 og har jævnligt givet lyd fra sig siden. I slutningen af sidste år udkom artistens varme og stemningsfulde indiepopsingle “21 Days”, der har en bahagelig instrumentering og lettere søvnig vokal, som kun klæder stilen. I stærk kontrast til denne udgav Vacation Forever en upbeat og melodiøs pop/rocksingle med titlen “Ride Or Cry” i fredags. Den nye single er langt mere energisk og stadion-poppet og måske ikke præcis, hvad man havde forventet af artisten efter “21 Days”. Begge singlerne er indspillet af den GRAMMY-nominerede producer Patrik Berger vil være at finde på Vacation Forevers kommende album Real Life Sux, som udkommer i løbet af i år. Kontrasten mellem de to singleforløbere tyder på et alsidigt album. Det glæder vi os til at høre!

Læs også  Danske RoseeLu har udgivet en af de sjældne sange, som man har svært ved at få nok af

Lyt til “Ride Or Cry” på Spotify her.

Eller Apple Music her.

[/ihc-hide-content]

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com