fbpx

Poppede Soels siger det, som det er

Foto: Christian K. Torp

Elsker du organisk pop med blid vokal og dansepotentiale? Så skal du gøre dig bekendt med danske Soels.

Den spirende sanger og sangskriver Soels udkommer i dag med sin anden single “Say It”, der fungerer som forløber for hans kommende EP. “Say It” er en catchy popsang der skaber trang til at drikke rosé og danse i de lyse morgentimer. Sangen handler om, at turde at tale om sine følelser og om, at have mod på at sige dét man har på hjerte – noget vi nok alle bør mindes om en gang i mellem. Og så er det jo dejligt, at vi har Soels til at gøre dette med sin smooth vokal og dertilhørende charmerende fraseringer. Om sit musikalske udtryk beskriver 25-årige Søren Emil Lunøe Schiødt, som er artisten bag soloprojektet Soels, at det først og fremmest er pop med en liveband lyd. Vi vil gerne istemme den beskrivelse, og tilføje at omkvædet i “Say It” endda smager lidt af Maroon 5 på en solrig dag. Tracket virker perfekt til at sætte gang i en tidlig fyraftensstemning, og er selvfølgelig også at finde på vores Ugens Uimodståelige playliste, som hver fredag guider dig til den forgangne uges, fedeste nye musikudgivelser. I horisonten spejder vi Soels, der stryger direkte ind i den musikalske mainstream, og vi er spændte på at følge med på hans rejse dertil.

Læs også  Going for the One er en spirende rocktrio, der serverer 00'er-nostalgisk ny single

Hør sangen på din foretrukne platform til streaming:
Spotify
Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com