fbpx

Ny spændende single fra Uden Ord

Foto: Stephanie Stål

Et spændende mix af indfydelser resulterer i vellydende alternativ pop.

Danske Uden Ord er ude med deres mest poppede udgivelse til dato. Det er der en helt særligt grund til som de forklarer:

Nummeret er en øm duet, som er det mest poppede vi har kastet os ud i at lave i Uden Ord. Vi tror nemlig, at det virkelig er noget, der er brug for lige nu. Popmusik. Noget der samler. Gode steder at lytte til “Et Klart Eksempel (Der Ved Cyklerne)” kunne være; på en gåtur ned af sin barndomsgade, på stranden med blæst i kinderne eller i køkkenet med nogle man elsker.

Elektroniske trommer, akustisk guitar og tværfløjte sammensættes til et harmonisk og vellydende lydbillede, der smukt understøtter de to sangstemmer, der tydeligt komplimenterer hinanden. De beskriver selv deres musik som en flaksende genrehybrid, med virkemidler fra pop, rock, free-jazz, punk og folk. Det står dog ikke helt klart hvad sangen omhandler som Uden Ord beskriver:

Det er uvist om sangen husker tilbage på verdens undergang eller på en (næsten) almindelig hverdags-nat i København. I hvert fald, er det en sang om den stemning af håb og frelse, man kan føle, når man deler et særligt øjeblik med nogen. Måske er det endda en kærlighedssang.

“Et Klart Eksempel (Der Ved Cyklerne)” er en spændende forsmag på Uden Ords debutalbum Eventyr, der udkommer den 5. marts.
Lyt til “Et Klart Eksempel (Der Ved Cyklerne)” på Spotify her.

Læs også  Alva Ravn er endelig tilbage med eftertænksom single
Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com