fbpx

Lad Alexander Grandjean vise dig verden

Foto: Sara Jordan

Alexander Grandjeans nye single er en følelsesladet sang om at falde, men finde styrken til at rejse sig igen. Den tilhørende musikvideo sætter den smukke sang i, om muligt, endnu smukkere rammer.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Med debutalbummet indenfor en overskuelig fremtid, er Alexander Grandjean aktuel med en single og musikvideo, der optager dig så meget at du glemmer alt om januarregn og coronabekymringer. Sangen lægger ud med en enkelt guitar der har melankolske western-vibes, og sætter stemningen for fortællingen om, at livet løber hurtigere end at man selv kan følge med. Herefter blander Grandjean guitaren med et R&B-agtigt beat, der sætter skub og giver flow i den ellers langsomme ballade. Den stemning kombinationen af guitaren og den elektroniske produktion sætter i gang, går hånd i hånd med den relaterbare tekst om, at man nok skal komme på benene igen – lige meget hvor dybt man er faldet.

Læs også  Ugens Uimodståelige // uge 12

Til singlen følger en storslået musikvideo optaget i meget smukke omgivelser. Videoen følger en en kvinde og hendes færden, først på hesteryg i noget der minder om en ørken, og senere i en junglesø i frodige omgivelser.

“Weeps” er det første udspil i Grandjeans nye projekt, og det forlyder, at der følger flere sange og videoer i samme stil. På redaktionen holder vi et vågent øje, med det nye soloprojekt, og hvis der venter mere af samme kaliber, kan vi næsten ikke vente.

Se den smukke musikvideo til “Weeps” her:

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com