fbpx

CHINAH er klar med ny darkpop-banger til din weekend

Foto: Presse

CHINAH beviser med deres nye single, at de stadig er er i toppen indenfor alternativ pop.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Da debutalbummet ANYONE udkom i 2018, var det med roser fra både fans og medier. Siden har CHINAH fået meget positiv feedback på deres liveoptrædener, og regelmæssige afspilninger på BBC radio – så deres navn også er anerkendt internationalt. Gruppen er nu klar med deres anden single “Mysterious”, efter en længere periode i stilhed, som med udgivelsen af Promise første gang blev brudt i slutningen af 202o.


Deres legende tilgang til skriveprocessen byder lytteren velkommen i det alternative popunivers. Singlen handler om opdagelsen af følelser og tiltrækning til et andet menneske. Teksten beskriver en kliché om, at mange kvinder bliver tiltrukket af den mystiske mand, hvis følelser er svære at læse og blive klog på. Singlen er med sine elektroniske elementer og dystre stemning et godt bud på en ny favorit i darkpop-genren.

Gruppen blev dannet i 2014 og er en speciel sammentætning af musikere og personligheder. De tre medlemmers musikalske baggrunde indeholde både bluegrassmusik og eksperimental elektronisk musik, hvilket også kommer til udtryk i deres nye single. Udover udgivelsen af singlen, har CHINAH premiere på en tilhørende musikvideo i aften klokken 18. Desuden sidder gruppen klar til at chatte med fans.

Lyt til “Mysterious” her.
Se Youtubepremiere på musikvideoen her.

Læs også  Alfie Templeman får selskab af April på sin skønne, nye single "One More Day"

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com