fbpx

Norske ARY udvisker grænsen for, hvordan skandinavisk pop kan lyde

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Med den dugfriske single “Moth To A Flame” etablerer talentfulde ARY sig som stormester i abstrakt elektropop.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


ARY er både sanger, sangskriver og producer på den ambitiøse nye single “Moth To A Flame”, som placerer sig iblandt hendes mere upbeat numre. Sangen er et velskabt elektronisk værk, som starter i blide og yndefulde vers, der langsomt bygges op og stiger i intensitet. Udviklingen i nummeret giver anledning til, at ARYs vokal for alvor kan udfolde sig, og det er en fornøjelse at lytte til kompleksiteten i hendes stemme. Singlen er ifølge ARY selv skabt ved midnatstid på et hotelværelse i London, da hun efter en lang uge – hvor hun havde følt sig demotiveret – endelig fandt sit flow. Hun beskriver det således:

Læs også  Den danske popsangerinde Wraae lader sig inspirere af 80'erne

– Efter en lang dag, satte jeg mig ned og oplevede at have flow for første gang i lang tid. Når dét sker, er det som om jeg går ind i et stadie af trance.

Efter den skelsættende aften, hvor ARY pustede begyndende liv i “Moth To A Flame”, har det faktisk taget hende flere år at færdiggøre tracket. Hun har været perfektionistisk med produktionen af nummeret, og det har resulteret i, at vi nu får et lækkert og strømlinet popnummer at lytte til – igen og igen. “Moth To A Flame” er den slags sang, der gemmer på nye overraskelser, for hver gang man hører den, og vi kan stærkt anbefale, at du skruer godt op for højtalerne, når du sætter den på.

Læs også  Mykki Blancos nye musikvideo er fuld af kærlighed og mangfoldighed

Hør sangen på din foretrukne streamingtjeneste:

Spotify
Apple Music

Se også den smukke musikvideo her.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com