fbpx

Legesyg guitardrevet indierock fra Home Counties

Foto: Naz Stone

Sjove synthesizermelodier, tørt leveret vokal og ørehængende riffs fra britiske Home Counties.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

På deres nye single “Modern Yuppies” har Home Counties ladet sjove synthesizerlyde få en mere prominent placering i deres lydbillede. Stadig domineret af catchy guitarriffs er deres post-funk single et moderne bud på moderne rock, med tydelig inspiration Talking Heads. Med en sangstil inspireret af David Byrne parodierer Home Counties i denne ørehænger den moderne Yuppie. Hvis man undrer sig over hvad en Yuppie, er kan det kort forklares som en moderigtig ung middelklasseperson med et godt betalt job. Sangen giver samtidig associationer til The Streets hit “Fit But You Know It” både i det vokale udtryk samt i det guitardominerede lydbillede.

Sanger og guitarist Will Harrison kommenterer på den nye musikalske retning for bandet, som singlen repræsenterer:
Synths og trommermaskiner var allerede noget vi var meget begejstrede for at udforske, og 2020 gav os en uforudset mængde fritid til at eksperimentere. Vi skruede helt op for disco inspiration og omfavnede en 70’er cop-drama vibe. Det føles som en modigt erklæring af hvem vi er, og det giver i hvert fald et tydeligt indtryk af hvor vi er på vej hen med vores næste EP.

“Modern Yuppies” er et spændende nyt bud på musik med indierødder. Home Cointies opnår noget interessant ved at kombinere deres guitararbejde med en spændende sonisk vision, der på en eller anden måde lyder excentrisk retro, mens den har elementer af surrealisme.

De har desuden en hjemmelavet sjov video der følger singlen, den kan du se her.
Hør “Modern Yuppies” på Spotify her.

Læs også  Molly Burman deler ud af sit kærlighedsliv

[/ihc-hide-content]

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com