fbpx

Jorja Smith folder sig ud i elegante og selvsikre livesessions

Foto: Nils vom Lande

Jorja Smith, et tysk radioorkester, masser af violiner, balkjolestemning og hittet “Blue Lights” i liveversion – er du ligeså spændt som vi er?

I efteråret 2020 har stjerneskuddet Jorja Smith lavet en række live-sessions med WDR Funkhausorchester, og de her videoer er NOT TO MISS. Som en ekstra gave fra Jorja Smith og holdet, får vi nu også en EP hvorpå tre af disse live tracks er indspillet. Derudover fejres fem års jubilæet for udgivelsen af debutsinglen “Blue Lights” med afsløringen af den sidste videooptagelse fra de fine livesessions, som er med netop dette nummer. Heri får hittet helt ny og sensitiv karakter, når Jorja Smith akkompagneres af rolige strygere og følsomt klaverspil. Orkestret giver god plads til at lade Jorja Smiths særegne stemme skinne igennem, og hun står også tydeligt frem som aftenens hovedperson i en lang, sort gallakjole og det helt perfekte spotlys. Når sangen går over i c-stykket, får man endda fornøjelsen af at opleve Jorja Smith rappe i de majestætiske omgivelser – det er et unægteligt cool syn.
Har man brug for en lille bid glæde på en regnvejrsdag som i dag, kan man med rette sætte den skønne video af “Blue Lights” på. Og så kan man måske endda tage sig tid til at tænke tilbage på, hvad man selv gik og lavede da sangen udkom for fem år siden? Se musikvideoen her.
.

Læs også  Fra groovy 80'er inspireret elektropop til soulet R&B med følelsesladet lyrik: 5 engelske navne du skal kende til

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com